Alapító okirat

2016. szeptember 29. - fya

Kedves olvasóim!

Ezt a blogot eleinte azzal a céllal találtam ki, hogy rajta keresztül barátaimnak és ismerőseimnek meséljek külföldi élményeimről, mivel újabban sokszor fordulok meg külföldön, de az utazással illetve a barátaimmal töltött idő sajnos fordítottan vált arányossá. Aztán amikor egy-két cikkem tervezetét megosztottam néhány olyan barátommal, akik a blogszakmához is értenek valamit, rábeszéltek hogy csináljak belőle nyílt blogot.

Ettől függetlenül a cikkekben elő fog fordulni a személyes hangvétel, ugyanakkor megtisztelő, ha az írásaimra esetleg más is érdeklődést tart. Nem tervezek semmilyen világmegváltó gondolatot, csupán apró sztorikat, amik némi betekintést nyújtanak abba, mivel is töltöm manapság a szabadidőm egy részét. És egyúttal talán némi érdekesség olyan tájakról, melyeken a többség viszonylag ritkán fordult meg.

Üdv és ezúton is jó szórakozást!

Farkasházy Attila

Kontakt:
vizumblog-kukac-gmail-pont-com

A bejegyzés trackback címe:

https://vizum.blog.hu/api/trackback/id/tr1311753299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása